Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finfina filégrytan

 
Skriv ut

Supergott. Underbar sås. Var dock försiktig med saltet då det lätt kan bli för salt. I svampväg använde jag när bilden togs färska champinjoner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök, strimla bacon, bryn i smör/margarin. Tillsätt vitlök, dijongsenap, tomatpuré och timjan. Späd med vatten och fond. Låt koka ihop 20 minuter.
  2. Putsa filén, skär i skivor. Bryn köttet, salta och peppra. Bryn svampen.
  3. Vispa ut mjölet i grädden och rör ner i grytan. Tillsätt sedan kött och svamp. Låt koka 15 minuter till. Smaka av med salt och peppar, stör över persilja.
  4. Servera till ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.