Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finsk fisksoppa

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gjordes på krigstiden när det var ont om råvaror

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka purjolöken i buljongvatten 5 minuter, Skala och dela potatisen i mindre bitar och låt koka ca.10 minuter
  2. Dela fisken i mindre bitar, låt koka med i ca.5minuter Häll ut hälften av vattnet och fyll på med mjölk tills maten blir täckt. Låt koka upp.Klart.
  3. Smaklig måltid. Du kan ha i lite broccoli eller annan grönsak om du vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.