Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finska bullar

 
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Från Carina i Örebro Mycket bra bullar, som går snabbt att göra och håller sig färska länge.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll filmjölken i en bunke och rör ut bikarbonaten i lite fil.
  2. Blanda i övriga ingredienser och sist det smälta margarinet. Smeten blir väldigt kladdig.
  3. Klicka sedan med en matsked smeten i pappersformar. Ungefär en halv matsked i varje form brukar vara lagom. Strö över pärlsocker.
  4. Grädda i 225 grader tills bullarna är svagt ljusbruna, ungefär som mandelkubb. Tips! Om de blir för bruna blir de torrare. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.