Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finska Piroger

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ska prova dessa.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda stekt köttfärs, stekt lök, finhackad äggvita och det kokta riset. Kavla ut degen tunnt. Ta en ganska stor tekopp eller liknande ( ca 10-12 cm ). Tryck ut med koppen till runda degbitar. Sätt på lite fyllning och vik ihop så att det blir en halvmåne. Pensla med ägg. Låt pirogerna stå i 175 graders värme i ugnen tills de blir gyllenbruna (10-15 min)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marand67 6 januari 2010

    för lite instruktion på degen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.