* Börja med chipsen, tar längst tid. Sätt ugnen på 250 grader.
* Skala potatisen, skär i 1½ cm tjocka stavar. Lägg i vatten.
* Skala palsternackorna, skär den i 1½ cm stavar.
* Låt potatisen torka på hushållspapper.
* Lägg potatis och palsternackor på en plåt, bakplåtspapper.
* Häll över olja. Salta och peppra.
* Sätt in ugnen i ca 35 minuter. Känn att potatisen är färdig.
* Rör om då och då.
* Rosta skalade vitlösklytor i lite olja tills de är gyllenbruna.
* Hacka vitlök och ansjovis..
* Blanda äggulor och senap.
* Droppa ner oljan, vispa hela tiden.
* Rör i vitlök, ansjovis, créme fraiche och grovhackad dill.
* Smaksätt med salt och svartpeppar.
* Vispa äggen i en djup tallrik.
* Häll upp mjöl och ströbröd i varsin tallrik
* Häll oljaa i en vid panna, ca 1 dl olja i pannan.
* Värm den till 85-90 grder.
* Vänd fisken i mjöl, ägg, ströbröd.
* Salta ioch peppra.
* Lägg ner fisk i oljan, stek gyllenbrun, ca 2 minuter/sida.
* Det ska spraka till när fisken landar i stekpannan,
* Lägg upp den färdigstekta fisken på papper, så att överflödig olja kan rinna av.
* Vik 4 strutar av tidninfspapper.
* Lägg lite finskren isbergssallad i botten av struten. Sedan chipsen och till sist fisken.
* Toppa med stor sked sås och en citronklyfta.