Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fish & Crisp Fiskfiléer med krunchy ketchup

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Fish & Crisp fiskfiléer med spännande krunchy ketchup och jasminris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 220°C
  2. Tillaga fisken i ugnen ca 15-18 minuter i en ugnsfast form.
  3. Under tiden blanda samman alla ingredienser till såsen. Toppa med några jordnötter. Servera fisken med nykokt jasminris, krynchy ketchup och gärna lite Findus haricots verts till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.