Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fish tacos deluxe

 
Skriv ut

Fish tacos är den nya food truck-favoriten. Varför spara allt det goda till helgen? De här ljuvliga tacosarna förgyller vilken vardag som helst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kiwi- och limesås: Mixa alla ingredienser till en slät sås och smaka av med salt och eventuellt honung.
  2. Picklad rödlök: Skiva rödlökarna tunt, gärna med mandolin. Värm vatten, socker och ättika i en kastrull tills sockret smält. Lägg i stjärnanis, salt och löken. Låt stå och svalna lite och ställ in i kylen till servering.
  3. Skär fisken i stora kuber. Salta och peppra. Doppa i mjöl, lättuppvispat ägg och sist i pankoströbrödet. Häll olja i en kastrull med höga kanter och värm till 175 grader. Fritera några fiskbitar i taget tills de är krispiga och gyllene, ca 5 minuter. Låt rinna av på ett hushållspapper.
  4. Stek bröden hastigt i en torr stekpanna och servera fisken med sallad, avokado, koriander, gräddfil, picklad rödlök och kiwi-och limesåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.