Fish tacos är den nya food truck-favoriten. Varför spara allt det goda till helgen? De här ljuvliga tacosarna förgyller vilken vardag som helst!
Instruktioner
- Kiwi- och limesås:
Mixa alla ingredienser till en slät sås och smaka av med salt och eventuellt honung.
- Picklad rödlök:
Skiva rödlökarna tunt, gärna med mandolin. Värm vatten, socker och ättika i en kastrull tills sockret smält. Lägg i stjärnanis, salt och löken. Låt stå och svalna lite och ställ in i kylen till servering.
- Skär fisken i stora kuber. Salta och peppra. Doppa i mjöl, lättuppvispat ägg och sist i pankoströbrödet. Häll olja i en kastrull med höga kanter och värm till 175 grader. Fritera några fiskbitar i taget tills de är krispiga och gyllene, ca 5 minuter. Låt rinna av på ett hushållspapper.
- Stek bröden hastigt i en torr stekpanna och servera fisken med sallad, avokado, koriander, gräddfil, picklad rödlök och kiwi-och limesåsen.
Publicerat den
29 januari 2016
Liknande recept
Skriv kommentar