Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fishtaco med mango- och avokadosallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lätt och frisk laxrätt som får alla att erkänna att fisk är gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salsa: Skölj, kärna ur och tärna gurkan. Tärna avokadon och skala och finhacka rödlöken. Skala och riv ingefära och skölj och finhacka koriandern. Blanda alltsammans i en skål med den tinade mangon. Tillsätt limesaft, chiliflakes, honung och salt.
  2. Lax: Ta bort ev skinn från laxfilén och skär den i kuber. Blanda salt, socker och chiliflakes på en tallrik. Vänd laxkuberna i kryddblandningen. Hetta upp en stekpanna med olja och smör och stek laxkuberna hastigt på ganska hög värme på båda sidor. Lägg över dem på ett fat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.