Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk á la créme fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Har alltid varit dålig att ange måtten men gör ett försök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Jag har så svårt att ange hur mycket eftersom jag jobbar som kock i storkök, men ska beskriva så gott det går.
  2. Jag gör en vanlig vitsås med grund margarin vetemjöl salt peppar mjölk kokar upp och ställer åt sidan därefter slår jag i dillen cream fraichen den rivna osten och räkor och gärna lite spad från räkorna kryddar tills behag.
  3. Ta fram en ugnsfast form och lägg i fileerna ca 3-4 st beroende på hur stora dom är salta lite extra för fisk behöver lite extra som vi vet slå sedan blandningen över och strö lite av den överblivna rivna osten på, grädda i ca 175g till ytan fått fin färg och fisken klar.
  4. Servera gärna med kokt potatis eller om du föredrar ris, kanske lite gröna ärtor och rivna morötter eller varför inte en grönsallad om du tycker bättre om det. Men jag lovar det blir gott, och jag har haft turen att det har uppskattats.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.