Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk à la King

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så god.

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken och skär blocket i skivor. Lägg skivorna i smord eldfast form. Salta. Rör ihop ketchup och dill, bred över fisken. Täck med folie och grädda i ugn 200 gr 10 - 30 min. Under tiden röres mjukost, lök, majonäs riven ost och bakpulver ihop. Ta ut fisken och bred "geggan" över fisken och lite runt om. Sätt in fisken utan folie i ugn ungefär 20 min, tills den fått en gyllenbrun färg. Servera med pressad potatis el skalad kokt potatis. Ugnsbakade tomater smakar gott till denna rätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.