Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk á la provence

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Öppna och ät direkt ur paketen. Går bra att blanda olika fisksorter i paketet. Och för den som inte vill grilla, går det lika bra i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp till 4 rejäla ark av aluminiumfolie. Vik dem dubbla och pensla dem med smör- & rapsolja.
  2. Dela fisken i 8 bitar. Skiva fänkål, vitlök och tomat. Lägg grönsaker och fisk på folien. Krydda med örtsalt och timjan. Vik ihop paketen ordentligt så att ingenting kan rinna ut.
  3. Lägg dem på grillgaller och låt fisken baka ca 15 minuter. Öppna paketen och lägg på en klick crème fraiche.
  4. Servera med kokt färskpotatis.
  5. Tips! Du kan även baka fisken i ugn på 225 grader i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.