- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Detta är en klassisk fiskrätt som är lyxig och fantastisk god.
Väldigt lätt att göra.
Instruktioner
- Finhacka löken och strimla champinjonerna. Fräs detta i en stekpanna eller gryta med lock. Smula ner buljongtärningen och häll på vinet och vattnet. Rör ihop.
- Vik fisken och lägg denna ovanpå. Sjud fisken c:a. 10 minuter under lock.
- Ta upp fisken och håll varm under folie.
Vispa ner mjölet och grädden i såsen. I med dragon, körvel, salt och cayennepeppar. Låt såsen koka ihop ca. 5 minuter.
Lägg i persiljan.
- Häll såsen över fisken och dekorera ev. med hackad tryffel.
Servera med ris och ett glas gott vitt vin.
- Detta är en av dom bästa rätterna jag gjort.
Lycka till.
Publicerat den
28 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar