Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk à la Sarah Bernhardt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är en klassisk fiskrätt som är lyxig och fantastisk god. Väldigt lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och strimla champinjonerna. Fräs detta i en stekpanna eller gryta med lock. Smula ner buljongtärningen och häll på vinet och vattnet. Rör ihop.
  2. Vik fisken och lägg denna ovanpå. Sjud fisken c:a. 10 minuter under lock.
  3. Ta upp fisken och håll varm under folie. Vispa ner mjölet och grädden i såsen. I med dragon, körvel, salt och cayennepeppar. Låt såsen koka ihop ca. 5 minuter. Lägg i persiljan.
  4. Häll såsen över fisken och dekorera ev. med hackad tryffel. Servera med ris och ett glas gott vitt vin.
  5. Detta är en av dom bästa rätterna jag gjort. Lycka till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.