Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk en papillote med bönor och cashew

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 522 kcal Fett 17 g Protein 38 g Kolhydrat 52 g Fibrer 11 g

Ingredienser

Instruktioner

Koka dinkeln efter anvisning på förpackningen. Pensla ett bakplåtspapper med olja och lägg fisken på det, krydda med citronsaft, salt, peppar och örtkryddor. Stäng pappret noga runt fisken, det ska finnas lite luft över fisken. Baka fisken i ugnen i 200 grader i 6-8 minuter. Koka bönorna i 6 minuter i saltat vatten. Strimla dem och blanda dem med kokt dinkel. Skär paprikan i tärningar och hjärtsalladen i strimlor och blanda det i dinkeln tillsammans med nötterna. Gör en dressing av olja, vinäger, senap, salt, peppar och lite hackad vitlök. Blanda alltihop och smula fetan över rätten. Servera till den bakade fisken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.