Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk & feta på röd-grön röra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabbt ihopkastat men grymt gott

Ingredienser

Instruktioner

Strimla purjolöken fint och glansa den på mellanvärme i en stekpanna. Strimla paprikan tunt och fräs med den ett tag. Häll lite olja i botten på en ugnsform och bred ut grönsaksfräset ovanpå. Torka av fiskfiléerna, salta och peppra dem på båda sidor. Lägg ut dem i formen och smula sen fetan över alltihop. Häll matlagningsgrädden över. Slutligen pepprar du och sprinklar en del olivolja över hela härligheten. Kör sedan formen i ugnen, 200 grader, i 20-25 minuter. Jag serverade med ris och en schysst coleslaw.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.