Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i apelsinsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb enkel och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem.
  2. Vispa ihop grädde, ost, hummerfond, apelsinskal, timjan och gräslök i en gryta.
  3. Låt det koka upp och lägg ner fisken.
  4. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 7-8 minuter utan lock.
  5. Garnera med färsk timjan eller gräslök och apelsinskal.
  6. Servera med ris och kokt broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lottis1 16 oktober 2009

    Jag testade detta igår och det vart väldigt gott =). Jag tredubblade såsen då jag tyckte det var lite för lite sås.

  • ylwa 17 oktober 2009

    Gör som Lottis1, trebubbla såsen, det är nog lite för lite sås. //Ylwa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.