Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i champinjon och kantarellsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet och lägg i fisken i en panna med hög kant så att såsen kan få plats. Salta, peppra och strö över den hackade gräslöken. Lägg i de skivade kantarellerna.
  2. Blanda såsen som det står på förpackningen och häll över fisken. Tillsätt munggroddarna och mjölken. Låt koka ihop en stund och strö sedan över osten.
  3. Servera med kokt potatis och rivna morötter.
  4. Går lika bra att göra i ugn om så önskas. Men blanda då ihop alla ingredienser innan den stoppas in.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mika123 8 september 2010

    Är munggroddar detsamma som mungbönsgroddar? Jag groddar själv, hur mycket innehåller en burk munggroddar. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.