Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i citronsås med strössel

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

Halvtina fiskfilén så att fiskblocket kna delas i 2 - 3 rejäla bitar.Smält smöret i en liten traktörpanna. Rör ner mjölet och vispa in mjölken till en sås. Koka upp under omrörning. Koka såsen i 3 minuter. Smaka av med fiskfond, citronskal, citronsaft, salt och peppar. Lägg i fiskbitarna och sjud dem i 8 - 10 minuter tills fiskköttet har blivivt vitt rakt igenom. Hacka under tiden persilja, purjolök och blanda till ett strössel tillsammans med resten av citronskalet. Strö över varje portion. Servera med potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.