Hade 2 stekta fiskfiléer över som jag gjorde en snabb currysås till dagen efter.
Instruktioner
- Blanda mjöl, salt och peppar på ett fat eller i en plastpåse.
- Skär upp fisken i lagom stora bitar och panera den. Stek fisken och ställ den åt sidan.
- Currysås:
Häll olja i en kastrull så att det täcker botten och sedan en liten skvätt till. Rör ner alla kryddorna så mycket som ni vill ha och vitlökspurén. Finns ej vitlökspuré kan ni pressa ett par 3 vitlöksklyftor.
- Häll i kokosmjölken och rör om, låt det koka upp. Smaka av.
- Varning: Kashmircurryn är väldigt stark. När det gäller vanlig curry så är det olika vilket märke, så ta i mindre om ni ej vill ha det starkt. När ni smakat av och känner att det är för lite smak så ta i mer curry och då gör du det lättast genom att hälla kryddan i en liten sil först och sila över den så det inte klumpar ihop sig. När såsen är klar så lägger du i fisken och låt koka ihop.
- Serveras till ris.
Publicerat den
8 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar