Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i folie

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i mindre mindre bitar. Salta och peppra lätt. Skär upp grönsakerna i riktigt tunna skivor.
  2. Lägg fisken på foliearket, fördela llite grönsaker över. Klicka på lite smör, lite vin och buljongen. Lägg på en timjankvist och vik ihop till ett paket.
  3. Grädda i ugnen 175 º ca 30-35 minuter.
  4. Servera med kokt potatis och ev. någon fisksås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.