Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i folie

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagat och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka morot och purjolök i lättsaltat vatten i cirka 3 minuter. Låt det rinna av.
  2. Ta ett folieark och lägg potatisarna, morotsbitarna och purjolöken därpå. Bred på tomatpuren på fisken. Lägg det ovanpå grönsakerna, lägg på lättmargarinet och strö över dill.
  3. Vik ihop till ett paket och lägg i en ugnsfast form (ifall det läcker). 200 grader i cirka 20 minuter. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.