Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i form med senap, morötter och riven ost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fisk som går hem även hos de som inte är så förtjusta i fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fiskfilén i en smord ugnsform. Skala lök och morötter. Finhacka dem och persiljan i en matberedare. Blanda ner riven ost, senap, äggulor, salt och citronpeppar. Kör till en smet. Täck fisken med smeten. Ugnslaga i mitten 20-25 minuteru i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • alyssum 28 oktober 2008

    God smak och väldigt snabbt och enkelt. Min blev lite torr, så nästa gång lägger jag till lite grädde också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.