Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i kokosmjölk- och limesås

(1 kommentar)  
Fisk i kokosmjölk- och limesås Fisk i kokosmjölk- och limesås
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkelt och lätt.

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra fisken och häll över pressad limesaft. Låt fisken marineras i en timme i kylskåpet. Smält margarinet i en stekpanna och fräs curryn i det. Lägg i fisken och låt den bli genomstekt. Häll över kokosmjölken i slutet av stekningen och låt stå ytterligare några minuter innan du serverar, gärna med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaldo 21 mars 2009

    Hej. Jag har provat din "Fisk i kokosmjölk och limesås", den var lättlagad och dessutom jättegod. Jag lägger in ett par bilder, hoppas du inte har något emot det? Mvh evaldo

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.