Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i kokossås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagat och jättegott

Ingredienser

Instruktioner

Dela fisken i fyra delar och salta. Vispa ihop youghurt, mjöl, kokosmjölk och curry, smula ner buljongtärning i en låg vid gryta. Låt koka upp och lägg ner fisken. Sjud under lock på svag värme i ca 7 min. Servera med ris och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hjotrongull 10 februari 2008

    Det här var jättegott och väldigt enkelt att göra. Jag "stoppade i " lite extra tillbehör som vi hade hemma räkor,ananas och fryst gräslök. Det här ska vi laga fler gånger!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.