Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jätte god med all sorts fisk

Ingredienser

Instruktioner

Lämplig fisk , Lax, Röding, Sik, Harr Färsk rensad fisk fylls med dill, tomater och lök på en saltbädd av citronsalt. På fisken läggs ett täcke av lök samt på sidan mera tomat ,dill och morötter om så önskas. 200 gr smör läggs på och runt fisken för ösning under tillagning, Fisken tillagas i 150 grader varmluft eller 200 grader vanlig ugn i 50 min med 3-4 ösningar av smör under tiden. Den kalla såsen förbereds gärna dagen innan med Creme Fraishe, Löjrom och Dill, mängden löjrom och dill efter smak. Råskalad kokt mandelpotatis och fint rårivna morötter serveras till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.