Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i ugn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Till och med barnen gillar den här fisken. :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva torsken när den inte riktigt tinad. Lägg torskbitarna i en ugnsfast form. Strö över ströbröd, salt, peppar och fiskkrydda.
  2. Ställ in i nedre delen av ugnen i 10 min i 225 grader.
  3. Bland under tiden ihop 1 dl grädde 1 dl mjölk 1 msk ketchup eller chilisås ca ½ msk dill
  4. Häll det över fisken och strö över riven ost. Sätt in fisken i ugnen igen i ca 15 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 12 februari 2010

    Enkelt och barnvänligt!! Dock kräver mina vuxna smaklökar lite mer:-) Men ibland ska det ju vara barnen som tycker det är godast!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.