Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i ugn med frasigt täcke av basilika och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova gärna med thaibasilika istället för vanlig basilika, då blir det en lätt lakritssmak på täcket. 560 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka risetn enligt anvisning på förpackningen. Halvtina fisken, skär den i fyra delar och lägg dem på ett ugnssäkert fat, strö över saltet. Mixa basilika med mixerstav i en skål, spara eventuellt några blad till garnering.
  2. Blanda basilikan med parmesan, ströbröd och vatten. Lägg strösslet ovanpå fisken och såsen runt om. Tillaga mitt i ugnen ca 20 minuter. Koka börnorna enligt paketets anvisning. Servera fisken med ris och bönorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.