Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i varm tomatsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte provat ännu, men låter hur gott som helst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i portionsbitar. Krydda med salt och peppar. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Grovhacka basilikan. Blanda olja, vinäger, salt och peppar i en skål. Lägg i lök, tomater, basilika och oliver och blanda runt.
  2. Stek fisken i smör i en stekpanna 3-4 minuter på varje sida. Häll tomatsalladen över fisken i pannan.
  3. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.