Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med balsamdränkta grönsaker

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkelt och mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fisken. Stek den i hälften av oljan i en stekpanna 2-4 minuter per sida beroende på tjocklek.
  2. Koka grönsakerna i saltat vatten ca 2 minuter. Häll av vattnet.
  3. Blanda resten av oljan och balsamvinäger och häll över grönsakerna och blanda runt.
  4. Rör ihop getost, kesella och rucola.
  5. Servera fisken med oströran, grönsaker och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.