Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med Caesarröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera mera! Fisk på vitlöksstekt bröd med god röra till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och mosa ägget. Finhacka sardellerna. Blanda ägg, sardeller, senap, ost och keso. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Stek den i smör i en teflonpanna, 2-3 minuter per sida. Servera fisken t ex på vitlöksstekt bröd med sallad. Klicka på Caesarröran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.