Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med cashewnötts täcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket god och enkel

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att pressa limen, blanda lime , sambalolek, honug och salt. Om honungen är för hård kan man med fördel smälta ihop allt i micron några sek. Lägg där efter fisk filèn i en ugns fast form häll sedanlime blandningen över fisken och se till att det räker till båda sidorna. Täck sedan fisken med dom hackade cashewnötterna. Sätt därefter in i ugnen på 200 grader i ca 15 min något längre om filerna är tjocka eller frysta. Servera med kokt matvete blandat med fetaost och hackade soltorkade tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.