Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med dillsky

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i bitar. Krydda med salt och peppar. Vänd fisken i ströbröd. Skär tomaten i tärningar. Stek fisken i smör-&rapsolja i en stekpanna 2-3 min per sida. Ta upp fisken och häll vatten och grädde i pannan. Smula i buljongtärningen, rör i tomat och dill. Låt skyn koka ihop någon minut. Servera med fisken och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.