Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med frasigt täcke

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En passande helgmiddag.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en smord ugnsform.Salta och pressa över citron.Täck med folie och ugnskoka i ca 15 minuter i 225 grader. Smält under tiden fettet och blanda ner dragon,bröd,persilja och ost. Ta ut fiskformen och för ihop fisken i mitten på formen. Fördela brödblandningen över fisken och lägg tomathalvorna bredvid och strö ev. på lite ost. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter. Servera med kokt potatis och rivna morötter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zonale 5 februari 2009

    Ett mycket gott täcke. Kommer absolut att tillagas fler gånger.

  • ikah 27 februari 2009

    Jättegott, hela familjen tyckte om den här maträtten. Kommer att bli en återkommande rätt på middagsbordet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.