Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med kantarellris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Misslyckades svamputflyckten och bytet stannade vid några enstaka svampar? Blanda dem med ris och bjud till örtpanerad fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa ock skär svampen i mindre bitar.Skala ock hacka löken och skär zucchini och paprika i mindre bitar.
  2. Fräs ris,svamp och grönsaksblandning med olivolja i kastrull.Späd med vatten och koncentrerad kycklingfond och sjud sakta under lock i 15 minuter.Ta kastrullen från värmen och låt allt dra 5 minuter under lock.
  3. Blanda sröbröd med grönsaksbuljong i pulverform och en nypa vitpeppar.Vänd fisken i blandningen och stek den i smör.Salt behövs inte eftersom buljong-pulvret i allmänhet är salt så det räcker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.