Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God fiskrätt i kokosmjölk

Ingredienser

Instruktioner

Skala och klyfta löken och kärna ur och strimla paprikan. Fräs löken och paprikan i olja i en traktörpanan några minuter. Blanda sedan i smulad buljongtärning, citronsaft, ingefära och gurkmeja. Fyll på med kokosmjölk och koka upp. Salta och skär filéerna i portionsbitar och lägg dem i såsen. Låt småkoka på svag värme under lock ca 10 minuter. Smaka av med salt och strö på kryddgrönt om så önskas. Servera med "Bönsallad med ruccola och rödlök". Se recept i min kokbok.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Gnagett 10 september 2008

    Är dålig på att äta fisk men detta var gott. Det blir fler gånger.

  • Delfin 10 januari 2009

    fisk med kokos var jätte smarriggggggttt

  • lagunen 27 januari 2009

    Dina recept funkar alltid bra. Det var fina smake´r i den här rätten. Lars

  • lagunen 27 januari 2009

    Dina recept funkar alltid bra. Det var fina smake´r i den här rätten. Lars

  • Jatta1 4 juli 2010

    Det här var gott eller som min sambo uttryckte det "det här var djä..... gott det kan du gärna göra fler gånger". Uteslöt paprikan då vi inte tål färsk paprika och ersatte den med en tsk paprikapulver. Hur mycket det förändrade smaken vet jag inte men gott var det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.