Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt god fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop kräftosten med creme fraichen. Lägg fisken i en ugnsfast form. Dela tomater och lägg runt om fisken. Strö på dillen. Häll över såsen. Tillaga i 200 grader ca 20 min (tills fisken är klar).
  2. Servera med potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maggan123 1 januari 2010

    lagade den här rätten för ett tag sedan,min gubbe blev överförtjust,men jag är inte förtjust i kräftsmaken,men smaken är som baken.min man får sätta betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.