Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med lite annorlunda smak

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kom på detta idag

Ingredienser

Instruktioner

Peppra filèerna, stek på dem till fin yta i stekpanna. Ha ner dem i ugnsform. Strimla purjon och skär paprikan i mindre bitar, strö dem över fisken. Vispa ihop skogssvampspannan och slå det över fisken, sätt in i 200 grader varm ugn ca 30- 40 minuter. Serveras med sallad och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.