Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med örtsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Här kommer ett recept på en snabb/lättlagad fiskrätt! Jag gillar när man har allt i ugnsformen samtidigt. Första gången vi åt den var för ca 20 års sedan, det var vänner i Göteborg som bjöd oss på den! Den lagas fortfarande här hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnsform, lägg i torskfilé och ris i formen. Salta och häll på vatten. Täck formen med aluminiumfolie och låt det koka i ugnen i ca 30 min. Följ anvisningen på såsens paket och häll såsen över fisken och riset.
  2. Ställ in formen i ugnen i ytterligare 15 min. Utan folie:-) Jag gör alltid 2 påsar av Blå bands örtsås sås eftersom den är så god! Ibland brukar jag dekorera med räkor och lite dill:-)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • aattaa 4 januari 2013

    ska de va okokt ris eller kokt?

  • malund68 4 januari 2013

    Det ska var okokt! Det kokas i ugnen tillsammans med fisken!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.