Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med paprika och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett delikat och nyttigt middagsrecept med både fisk och grönt! Ett flertal ljuvliga smaksättare som paprika, chili och dill gör rätten till en riktig höjdare som dessutom får stor matighet av den nykokta potatisen (som serveras till).

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken. Sätt ugnen på 200˚C. Skala och koka potatisen. Skär fisken i portionsbitar och lägg dem i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Tillaga mitt i ugnen ca 12 minuter. Dela, kärna ur och tärna paprikan. Koka upp vatten, buljongtärning och crème fraiche. Red av med majsstärkelsen utrört i lite vatten och låt koka några minuter. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner paprikan och låt den bli varm. Hacka dillen och vänd ner i såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.