Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med spansk pepparfrukt och gul tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel rätt med fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Häll olivolöja i en ugnsform. Skiva fisken och lägg den i formen, salta och peppra.
  2. Hacka tomater och spansk pepparfrukt, tillsätt rapsolja, vinäger, råsocker och oregano. Häll blandningen över fisken, strö över osten.
  3. Stek mitt i ugnen ca 20 min tills fisken är vit och fin. Servera med nykokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.