Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med sting

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka tomaterna, skär fisken i mindre bitar. Skala och finhacka vitlöken.
  2. Blanda fiskbitarna, tomater, vitlöken, tacosås och saltet.
  3. Lägg blandningen i en smord ugnsform strö över riven ost och gratinera i ugnen i ca 25 min. Ugn 225 gr
  4. Servera med ris och en grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Madden 15 september 2008

    Hej många smarriga recept. Jag sparar några hos mig. Får återkomma med kommentarer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.