Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med sting

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och lättlagad fiskrätt med bacon som smakbrytare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ut mjölet i lite av mjölken i en tjockbottnad vid kastrull. Tillsätt resten av mjölken, senap och kryddor. Koka 2-3 minuter.
  2. Lägg ner ihoprullade fiskfiléer i kastrullen. Låt sjuda under lock tills fisken är vit och fast, 5-10 minuter.
  3. Lägg bacon i medelvarm stekpanna och knaperstek den 2 ½ minuter på varje sida. Låt rinna av på hushållspapper.
  4. Smula baconet över fisken och servera med t.ex. pressad potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.