Festlig och underbart god fiskrätt!
Instruktioner
- Finstrimla bacon och stek. Låt rinna av på hushållspapper.
Skär svampen i bitar eller skivor.
Fräs svampen i smör i några minuter häll sedan i crème fraichen och låt koka ihop till en krämig konsistens.
Blanda ner baconet och salta och peppra.
- Salta fiskfiléerna. Vänd dem i uppvispat ägg och sedan i mjöl. Stek i smör ca. 4 min per sida. (beroende på filéernas tjocklek)
- Servera med svamp och baconsåsen, sallad och kokt pressad potatis
Publicerat den
16 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Riktigt gott recept som var enkelt att göra=) Jag tillsatte dock lök och använde crème fraiche med paprika/chili för att få lite mer smak på det hela. Bacon passade oväntat bra till fisk måste jag säga (första gången jag provade den kombinationen).
Tack för det extra tipset, måste jag testa! ;)