Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med svamprisotto

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Svamp och fisk är en god kombination.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa och skär svampen i bitar. Skala och finhacka löken och skär zucchini och paprika i mindre bitar. Fräs ris och grönsaksblandning med olivolja i en kastrull. Späd med vatten och kycklingfond. Sjud under lock i 15 minuter. Tillsätt färskriven parmesan och rör om. Låt allt dra ca 5 minuter undier lock. Blanda ströbröd med Grönsaksbuljong i pulverform och en nypa vitpeppar. Vänd fisken i blandningen och stoek den i smör. Salt behövs inte eftersom buljongpulvret är salt så det räcker. Servera sallad och varma grönsaker och citron till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyM 6 februari 2008

    Mycket gott och enkelt! Uppskattad av hela familjen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.