Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med täcke av creme fraiche och senap

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett enkelt recept som smakar gott.

Ingredienser

Instruktioner

Tina fiskblocket. Hacka och bryn löken. Lägg fiskblocket i en ugnsfast form. Rör ihop creme fraiche, senapen och den hackade löken och bre över fisken. Ugnstemperaturen skall vara 200 - 225 grader och det tar ca 30 - 40 minuter innan fisken är färdig. Servera gärna med ris och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • jennyjenny 13 december 2008

    Jättegott och enkelt framför allt!

  • Toppinglan 28 juli 2009

    Gjorde receptet idag och det var riktigt gott. Lite salt på också så var det ännu godare. Min man tyckte också om det även om han inte är förtjust i fisk.

  • maxxa 3 juni 2010

    Jättegod och lättlagad fiskrätt! Denna gör vi igen! Tack för receptet! Mvh Maxxa.

  • tosca3 20 februari 2012

    Mycket gott och enkelt, som gick hem hos hela familjen. Detta kommer vi att göra många gånger. MUMS!

  • tosca3 20 februari 2012

    Mycket gott och enkelt, som gick hem hos hela familjen. Detta kommer vi att göra många gånger. MUMS!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.