Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk och fläskfärskakor från Thailand

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegoda att servera till potatismos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar och kör dem pulsvis i matberedare så att den blir finhackad. Lägg i färs, räkor, krabbkött, salladslök, strimlad selleri, ägg och potatismjöl. Kör med pulsknappen till en finhackad blandning. Det skall inte bli mosigt. Smaksätt blandningen med sweet hot chili, salt, peppar, och thaibasilika.
  2. Forma små pannbiffar och stek i olja ca 2 minuter på varje sida. Servera med sweet hot chilisås och potatismos eller rotmos

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.