Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk och grönsaker i i foliepaket.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuva dofter sprids när du öppnar paketet. Detta är smalmat på ungefär 290 kcal.

Ingredienser

Instruktioner

Koka morot och purjolök i lättsaltat vatten i cirka 3 minuter. Låt det rinna av. Ta 4 folieark och lägg de kokta potatisskivorna, morotsbitarna och purjolöken ovanpå. Bred på tomatpurén på fisken. Lägg det ovanpå grönsakerna,salta och peppra. Klicka på smöret och strö över klippt dill. Vik ihop till paket tätt och lägg i en ugnsfast form (ifall det läcker). 200 grader i cirka 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Geronimo 13 november 2008

    Hej IrreVirre! Jag gjorde rätten i går kväll + Änglabrödsmacka till och öl. = VÄLDIGT GOTT!! Till allas belåtenhet. G/o

  • gb1977 13 januari 2010

    Jag lagade denna rätt idag, fast jag inte är nån fiskätare. Men det här var väldigt gott. det blir mer fisk hemma nu. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.