Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och grönsaksgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fisk- och grönsaksgryta med mild smak som passar både till vardags och till fest. Du kan göra den på såväl färsk som djupfryst fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i 2 cm tjocka strimlor och lägg i en skål. Häll över vin och citron och salta lätt. Marinera fisken i 30 minuter.
  2. Skala och strimla morötterna. Skiva bleksellerin och squashen i dubbelt så tjocka strimlor som morötterna.
  3. Häll grädden i en vid gryta. Lägg i grönsakerna och koka dem halvmjuka utan lock i 6-7 minuter.
  4. Tillsätt fisken och låt allt sjuda i 5-10 minuter. Tiden varierar med fiskart. Strö över kryddgrönt och servera med kokt ris. Garnera med citronskivor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sara_emil 18 december 2007

    jätte härligt recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.