Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och grönsaksspett som i Grekland

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mat med mycket färg är underbart. Här får du hela spett fullproppade med goda färgklickar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg träspetten 30 minuter. Skär fisken i stora tärningar. Skölj, kärna ur och skär paprikan grovt. Skär broccolin i mindre buketter. Skala och klyfta rödlöken.
  2. Lägg fisk och grönsaker i en bunke. Ringla över olivolja, strö över timjan, chiliflakes och salt, blanda om. Varva grönsaker och fisk på spetten.
  3. Grilla spetten runt om i en het grillpanna eller på utegrill ca 10 minuter. Servera med en citronklyfta att pressa över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.