Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och paprikasoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vi äter för lite fisk. Här kommer ett gott recept på en enkel, men festfin soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar. Kärna ur paprikan och skär i bitar. Skala och hacka vitlöken. Fräs paprikan och vitlöken i smöret i en gryta ca 3 min. Tillsätt mjölk, grädde, vin, buljongtärningar och timjan. Låt det koka upp. Lägg i fisken och låt soppan koka 3-4 min. Smaksätt med salt och cayennepeppar.
  2. Servera soppan med bröd, riven ost och lite färsk timjan.
  3. Tips: Vill du göra soppan extra festlig så lägg i 75-100 g räkor strax före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.