- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Det här är en perfekt rätt om du vill tillvarata en rest av kokt fisk och kokt potatis. Fisken ska vara ganska fast, så lax eller torsk går bra.
Instruktioner
- Finfördela fiskköttet och riv potatisen.
Hacka den färska koriandern.
Blanda samman fisk och potatis och rör ner äggen, ett i taget.
Krydda blandningen med spiskummin, ingefära, sweet chilisås, fishsauce och koriander.
Provstek en klick och smaka om det behövs tillsättas salt.
- Forma små, platta bullar och stek dem en minut per sida eller till gyllenbrun färg i 1/3 sesamolja och 2/3 majsolja.
- Kok jasminris till 4 personer enligt vad som står på rispaketet.
Servara kokt jasminris till samt lite sweet chilisås.
Smaklig spis!
Publicerat den
4 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det var väldigt många teskedar fisk! Ska det vara gram eventuellt?